Bio konopljin proteinski prah 1kg

20,00 150,69 HRK

Protein konoplje sadrži antioksidanse, vitamine i minerale, nema poznatih alergena i potpuno je sirov(raw food) što znači da su svi enzimi očuvani.

Koristi se kao dodatak prehrani za svakog tko se brine za svoje zdravlje, jer su proteini vrlo bitni u svakodnevnoj prehrani, esencijalni su dio organizma i sudjeluju u gotovo svim staničnim procesima.

Za oporavak mišića nakon treninga, izgradnju mišićne mase, gubitak težine jer drži sitim i smanjuje potrebu za šećerom.

Protein konoplje je najbolje izbalansiran biljni protein, sadrži svih 20 aminokiselina uključujući i svih 9 esencijalnih.

Sjeme konoplje ima najveći udio globulina edistina u prirodi koji se smatra najlakše probavljivim proteinom. Lako je probavljiv, te za razliku od nekih drugih proteina na tržištu (sirutka, soja) ne napuhava i ne uzrokuje nelagodu.

Bogat je esencijalnim masnim kiselinama kao što su omega-3 koje tijelo ne sprema kao salo, već ih koristi za oporavak, te uvelike pomažu u izgradnji mišića i imunološkom sustavu (ako tijelo ne dobiva dovoljno esencijalnih masnih kiselina pokušat će zadržati svoje vlastite masti, znači više sala) i ima idealan omjer omega-6 prema omega-3 masnim kiselinama (3:1), nužno potrebnim za zdravlje, mozak, cirkulaciju, srce, kosu, kožu, zglobove i imunitet.

Osim proteina, vlakana i esencijalnih masnih kiselina, bogat je i kalijem, kalcijem, magnezijem, cinkom i željezom, a nema glutena, mlijeka, laktoze, soje, sirutke, šećera, pesticida i herbicida, GMO, heksana, aditiva i konzervansa .

Opis proizvoda

Sastav: 

Prosječne hranjive vrijednosti na 100g:
Energetska vrijednost: 1506kJ/359.70kcal
Proteini: 48.00%
Ugljikohidrati: 5.16%
Od toga prirodnog šećera: 4.00%
Vlakna: 13.25%
Masti: 15.31%

Sastav: 100% konoplja, mljeveno sjeme industrijske konoplje